Samarbeid

SAMARBEID MED MERVERDI

Hvem er Ayla Konsulenttjenester?

Eier og daglig leder Tommy Rønning. 

Har jobbet i servicebransjen med salg, ledelse og planlegging i nesten hele min karriere.   I ett vidt spekter fra teknisk sjef i ett dataselskap til distriktssjef innen salg av rengjørings utstyr, gulvvaskere, feiemaskiner og ellers alt som behøves til daglig og periodisk renhold. De siste årene har jeg jobbet som salgssjef i ett renholdsfirma. Der har jeg drevet med kalkulering, opplæring, planlegging og ressursstyring.  Tidlig i denne perioden innså jeg at det kunne være utfordrende å kalkulere samt å planlegge renholdsoppdrag korrekt. Både med tanke på tidsbruk og lønnsomhet.

Brukte som så mange andre mitt eget hjemmelagde Excel ark. Det fungerte jo på ett vis. Men hadde behov for noe som var bedre enn dette.

Hadde flere demoer utført fra flere leverandører av FDV systemer, men ingen kunne levere det jeg hadde behov for i en pakke. I tillegg var det en veldig uoversiktlig pris setting og ofte meget kostbart. 

Kom over Sota Data sine produkter og har ikke sett meg tilbake siden. Sota Planning tool er bare helt suverent å bruke. Her får jeg kalkyle verktøy med tegninger, renholdsplaner, elektroniske avvikskontroller og meget proffe oversikter med tanke på tidsbruk og ressursstyring. 

I tillegg må det nevnes at med Sota Data sine løsninger så er det dere som eier data som blir produsert. Det er ikke en skybasert løsning, slik at du også kan jobbe offline. Ingen bindingstid og en suveren brukerstøtte fra Sota Data.

Samarbeid

Våren 2021 spurte daglig leder i SOTA Data meg om jeg var villig til å hjelpe med innspill og forslag under utvikling av SOTA Solution, ett QR basert FDV system. Dette synes jeg var meget spennende og takket ja til det. Under dette samarbeidet ble idè’n med Ayla Konsulenttjenester AS unnfanget. Tanken er at vi skal bruke Stoa Data sine løsninger for å tilby renholdsbedrifter og kommuner med å effektivisere sine rutiner og kalkulering slik at tidsbruk og prising blir mest mulig realistisk.

Deres filosofi er at renholdsplanleggere skal bruke tiden på å planlegge renhold og Sota Planning Tool er et verktøy som legger til rette for akkurat det. Det stilles derfor ingen krav til konfigurering av nøkkeltall eller ytelse, definering av rom, gulvbelegg, metoder eller andre parametere da dette allerede er integrert i systemet. Det er likevel enkelt å gjøre tilpasninger dersom et renholdsobjektet har avvik fra de forhåndsdefinerte ytelsene.

For en test kan dere gjerne kontakte meg, så kan jeg jeg tegne og kalkulere ett prosjekt, tror dere vil bli positivt overrasket. Se www.ayla.no for mer info og kontaktinformasjon.
Sota Planning Tool mot konkurrenter
Sota og våre konkurrenter (ayla.no)

Ayla Konsulenttjenester AS
Mob: 400 73252
aka@ayla.no
Org nr: 927 368 927